Anja in Andalusië part 4

ingevoerd op 10-04-2017

Het is maandag. Voor de meeste mensen het begin van een nieuwe werkweek. Ik mag nog even genieten van de vrijheid hier.
 
Na vertrek dalen we meteen af. Mijn ’nieuwe’ fiets blijkt ook niet naar het grote blad te willen. Het zijn nieuwe fietsen waar we op rijden en deze heeft de eerste servicebeurt na 3 maanden waarschijnlijk nog niet gehad. Gelukkig verhelpt Shaga het probleem en we kunnen verder. De eerste klim is stevig, 8 km lang met steile stukken erin. De benen zijn nog fris dus geen enkel probleem. Om ons heen vooral agrarisch gebied. Zagen we gister vooral geiten en schapen, vandaag liepen er koeien en paarden. Ook veel graanvelden en olijfbomen. Nee mannen thuis,  de tulpen staan hier niet in bloei. 

Na een prachtige lange afdaling en korte klim was het tijd voor een bakkie met wat erbij.
Eenmaal weer op pad waren de stukken glooiend met veel afwisseling van landschap. Zo reed je langs steile rotswanden en ff later langs boertjes met hun akkers.

De bidons begonnen leeg te raken. Tijd  voor een korte stop in het eerst volgende dorpje. Het was een warme dag. Dus veel drinken.

Twee mooie beklimmingen brachten ons weer in Ronda. Het was een heerlijke dag met 86 km en 1800 hm. De benen doen het nog super. Het dalen gaat steeds beter. Veel lol onderweg. Wat wil je nog meer.

IMG_1598 IMG_1598
IMG_1599 IMG_1599
IMG_1600 IMG_1600